Dostava

Blago naročeno preko spletne trgovine www.mojadarila.si dostavljata pogodbena partnerja Pošta Slovenije in GLS. V nekaterih primerih blago dostavljamo tudi z lastno dostavo.

Kupec ima možnost izbire dostave:

- Pošta Slovenije
Dostava do 10. ure
Dostava po 16. uri; vse pošte v Sloveniji ne dostavljajo po 16.00 uri. Preverite na seznamu, če vaša pošta omogoča takšno dostavo (Seznam slovenskih pošt, ki dostavljajo po 16.00 uri).

 

- GLS d.o.o.

Dostava ob določenih urah ni možna.

- Osebni prevzem (PE CENTER IBI Kranj, Jelenčeva ulica 1, 4000 Kranj)


Kupec lahko naročeno pošiljko pričakuje že naslednji dan, če je bilo naročilo oddano do 14 ure in če je blago na zalogi, v nasprotnem je pošiljka dostavljena v rokih dobave, ki so objavljeni na spletni strani.

V primeru, da kupec za dostavo izbere dostavno službo Pošte Slovenije in vas ob dostavi ni na naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu z gotovino po povzetju kupcu ni potrebno plačati provizije. V primeru, da dostavljalec Pošte Slovenije vseeno zahteva plačilo, naj ga  kupec opozori, da je vplačnina plačana s strani prodajalca ter naj še enkrat preveri položnico, na kateri piše da je vplačnina plačana.

V primeru, da kupec izbere za dostavo dostavno službo GLS in ga ob dostavi ni na naslovu bo dostavljalec pustil obvestilo o dostavi s kontaktnim podatkom za dogovor o ponovni dostavi. Kupec je dolžan dostavljalca kontaktirati in se dogovoriti za ponovno dostavo.

Stroški dostave se zaračunajo 3,90€ ne glede na izbiro dostavljalca.

V primeru naročila v skupnem znesku nad 50€ je dostava brezplačna.
Nudimo tudi brezplačno dostavo za nekatere artikle, kar je posebej označeno na spletni strani. Če ob nakupu artiklov brez stroškov dostave naročite še druge artikle, je dostava še vedno brezplačna.