Nalepka otrok v avtu RN6048

Nalepka otrok v avtu RN6048

Proizvajalec: Rms net
Šifra: RN6048
Razpoložljivost: Na zalogi
7,50€ Brez DDV: 6,15€

Možnosti


* Velikost nalepke:

* Barva nalepke:

* Željeni tekst:

Željeni font pisave:

Količina: V košarico

Personalizirana nalepka otrok v avtu iz kvalitetnih folij, odporna na zunanje vremenske vplive. Nalepka je izrezane iz folije in zato ozadja nalepke nimajo. Dobavljiva je v različnih barvah in velikostih, barvo in velikost izberite v menijih iz seznama, željeni tekst ob nalepki pa napišite v zato namenjen prazni prostor. Izbirate lahko med štirimi velikostmi nalepk, za ostale velikosti po želji nam pišite na info@mojadarila.si ali nas pokličite na 04 / 277 05 00.

Prav tako lahko izbirate obliko pisave pri nalepki, ime željenega fonta napišite v prostor željeni font, v kolikor željenega fonta ne boste vpisali bo uporabljen font iz slike.. Velikosti nalepk so približne in od izbrane mere lahko nekoliko odstopajo saj se pisave ter imena različnih dolžin in oblik, nalepka bo vedno povečana sorazmerno po širini in dolžini.

Primer: če ste izbrali nalepko velikosti 14x14 in bo ime vašega otroka krajše od prikazanega boste prejeli nalepko npr. 14x13cm ali obratno 14x15 ipd.

Po želji nalepko izdelamo tudi zrcalno, tako jo lahko nalepite na notranji del stekla, za to možnost pri meniju zrcalna slika izberite DA.

Navodila za lepljenje nalepk

Za izdelek še ni mnenj.

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: